De Camping

TAHITI Camping & Thermae Bungalow Park wordt beschouwd als een topcamping op Europees niveau.

Midden tussen het groen liggen drie heel verschillende zwembaden, waarvan er één pre-olympisch is, één exotisch met atol en palmen en dan is er de nieuwe, aantrekkelijke mediterrane lagune omringd door rotsen en watervallen, geïnspireerd door de typerende ambiance van het oude Rome.

De sanitaire en andere voorzieningen zijn van het hoogste niveau.

Er is een breed privé-strand met fijn zand op slechts 800 m. van het Vakantiedorp, dat bereikbaar is met een grappig minitreintje.

De animatie is boeiend en het intensieve programma bevat dag- en avondactiviteiten voor volwassenen en kinderen én Mini Club-activiteiten (vanaf 4 jaar).

Er kunnen sporten worden beoefend als voetbal, zaalvoetbal, tennis, boogschieten, basketbal, volleybal, beachvolley, hindernissenbaan en tot slot bodybuilding in de sportschool.
TAHITI-LOGO-2013-ufficiale.jpg VIRTUALTOUR.jpg

Op de Camping zelf is er een Thermaal Wellnesscentrum met de naam 'Thermae Oasis & I Giardini del Benessere', de ideale plek om lichaam en geest eens lekker te verwennen terwijl u profijt trekt van het thermale wateren met zout, broom en jodium, afkomstig uit een eigen interne bron.

Er worden culturele excursies georganiseerd naar Venetië, Ravenna, San Marino en Ferrara en natuurexcursies naar het Parco del Delta (met de boot of per fiets). Verder zijn plezier en amusement verzekerd in de themaparken van de adriatische rivièra.

De campinggast kan kiezen uit 6 verschillende types standplaatsen en 7 verschillende accommodaties; we hebben er alles aan gedaan om aan alle soorten wensen tegemoet te kunnen komen.

Fotogallerij

Informatie

Op Camping Tahiti is er 24 uur per dag wifi-internetverbinding
Wilt u weten of u uw huisdier mee mag nemen op vakantie?
Ontdek de data hier.
Naar het website
Cookies help us to offer you a better service. By using our site, you accept the use of cookies. More information